Pályázatok

Cégünk nyertes pályázatai anyagai

GINOP-8.3.5-18/B

Kedvezményezett neve: Geo Nord Bau Kft.
A projekt címe: Mikro-,kis és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram.
Visszatérítendő hitel összege: 95 813 250 Ft
A projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/B

95,81 MILLIÓ FORINT ÖSSZEGŰ KAMATTÁMOGATOTT HITELHEZ JUTOTT A GEO NORD BAU KFT.

A forgóeszköz finanszírozás kapcsán megvalósuló beruházás hozzájárul a kft termelési kapacitásának bővüléséhez, valamint a munkahelyek megtartásához.

GINOP-1.2.8-20

Kedvezményezett neve: Geo Nord Bau Kft.
A projekt címe: Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések a Geo Nord Bau Kft.-nél.
A támogatás összege: 20 500 000 Ft
A támogatás mértéke: 58,57 %
A projekt befejezési dátuma: 2021.04.01.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-03186

20 MILLIÓ FORINTOT MEGHALADÓ EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁST NYERT A GEO NORD BAU KFT.

20,50 millió forint összegű EURÓPAI UNIÓS támogatás segítségével Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések valósulnak meg a GEO NORD BAU Kft. kazincbarcikai telephelyén. A beruházás során megvalósuló eszközberuházás hozzájárul a kft termelési kapacitásának bővüléséhez, valamint a munkahelyek megtartásához.
A Széchenyi 2020 program keretében, „A mikro-, kis és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” c. felhívására benyújtott, GINOP-1.2.8.-20-2020-03186 azonosítószámú projekt megvalósításához nyújtandó európai uniós pénzügyi támogatás eredményeként a Geo Nord Bau Kft. kazincbarcikai telephelyén egy új termelőeszközök beszerzése valósul meg. A fejlesztés eredményeként a vállalat új, versenyképesebb, sokszínű minőségi szolgáltatásokkal tud megjelenni a piacon.
A beruházás során a cég termelőeszköz fejlesztést és modernizációt hajt végre, amely a kapacitásbővülés mellett hozzájárul a vállalat munkahelyeinek a megtartásához.

GINOP-1.2.16-22-2023-02836

Kedvezményezett neve: Geo Nord Bau Kft.
A projekt címe: Technológiai fejlesztés és infrastrukturális beruházás a Geo Nord Bau Kft.-nél.
A szerződött támogatás összege: 203 770 794 Ft
A projekt befejezési dátuma: 2023.03.31.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.16-22-2023-02836

Technológiai fejlesztés és infrastrukturális beruházás a Geo Nord Bau Kft.-nél

Vállalkozásunk a 2021. évben a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című felhívására pályázatot nyújtott be, melynek keretében 203 770 794 Ft feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült.
A Geo Nord Bau Kft. 2011-ben lett alapítva. Alapvető üzleti tevékenysége az elmúlt években építőipari előkészítő munkák ezen belül jellemzően mélyépítési munkák voltak. Elsődleges szakterületeink az építési területek előkészítése, gépi földmunka, útalap, járda és parkoló alap készítés, közmű nyomvonalak előkészítése, víz és szennyvíz közmű kivitelezés, – sportpálya alap előkészítése, épület és műtárgy bontás munkagéppel, hulladékkezelés, törés, osztályozás az ország egész területén, termékké minősíttetés, építési-bontási törmelék szállítás, bányaművelés, kavics kitermelés és szállítás. A társaság jelenleg kistérségi szinten képes bekapcsolódni a termelési folyamtokba is. A berentei székhelyünkön kívül rendelkezik még a cég két felsőnyárádi fiókteleppel és egy kazincbarcikai fiókteleppel.
A fejlesztés célja:
A pályázat keretein belül a projekt megvalósítási helyszínén, a meglévő épületben tervezünk átalakítást, korszerűsítést. Megvalósul a kapcsolódó infrastruktúra fejlesztése is, kerítés építése és egy előkezelt anyagtárolóhely kialakítása által. A jelenlegi földes, murvás területet szilárd burkolatúra cserélnénk, a szilárd burkolaton elkülönítve, keveredésmentesen tudjuk tárolni a különböző frakciókat, anyagokat. A megvalósítás érdekében egy 20×35 méteres területen a humuszréteget eltávolítják majd a megfelelő rétegrend kialakítása után a szilárd (beton) burkolat kialakításra kerül. A szilárd burkolaton kerülnek kialakításra a szemes anyag elválasztására alkalmas támfalak. Az építmény és az infrastruktúra tervezése során figyelemmel voltunk a felhívás által előírt fajlagos költségkorlátokra. A fejlesztések által szeretnénk biztosítani cégünk pozícióját a piacon, amihez beszerzésre kerülnek a gazdasági-termelési és szolgáltatási folyamatok eredményesebb működéséhez szükséges, modern technológiai hátteret biztosító eszközöket. Igazodva a felhívás céljához, a projekt keretében a hatékony üzleti gyakorlatok és vállalkozásszervezési eljárások elterjedéséhez tanácsadás és üzleti felhőszolgáltatás igénybevételére is sor kerül. Az üzleti folyamatok energiahatékonyságának javítása érdekében pedig napelemes rendszer kerül kiépítésre.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Adatkezelés

1 + 3 =